Pasta de ghimbir cu usturoi

de elucubratiiculinare in Sosuri, 3 Iul 2014 | 5738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ghimbir,
  • 3 catei de usturoi,
  • 30 ml apa,
  • 1/4 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita otet.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ghimbir cu usturoi:

Se curata ghimbirul de coaja si se taie in bucati mai mici. Se pune in robotul de bucatarie impreuna cu cateii de usturoi si apa si se mixeaza timp de 5 minute. Trebuie sa avem o pasta cat mai fina. Adaugam otetul si sarea si amestecam bine.

Se foloseste in general la peste si pasare, dar asta nu inseamna ca nu se poate folosi si la alte bunatati. Se pastreaza in frigider. Atentie ca pisca!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ghimbir cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

anca_rm 1

03.07.2014, 09:49

imi place ghimbirul, dar in aceasta varianta nu l-am folosit ...am sa incerc

Ela68 1

03.07.2014, 10:52

mi se pare cea mai tare chestie auzita in ultima perioada. la favorite direct.

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de mujdei cu smantana